Sunday, May 17, 2009

Da var det hele over!

Russetia e over, å e e gla før da. Det ble bare tull.
Jeg er pornostjerne, JT har tydeligvis adresse nede i halsen min, å monica er blitt den netthora.
Det jeg snakker om nå er russeavisa, den sugde ***... Den ble skrevet i siste liten, og all cudos til de som ville lage avis, det er ikke det jeg sier, men seriøst.
Den var dårlig, ikke fordi den var slengt sammen, men fordi det virkelig kommer fram hvor lite de som har laget avisen kjenner meg og enkelte andre. Noe av det som står der er også kritikk eller kødd mot noen av oss..
For å gjøre det klart: Jeg vet at man må ha selvironi, jeg vet at mange andre ble missfornøyd også, men når jeg får :ofte sett foran kamera, da har dere gått for langt. Også den med Monica, jeg har kjent henne i tre år, hun er en fantastisk jente, men alt hun vil huskes for nå er at hun er cyberhore, som btw er så langt i fra sannheten som mulig!
og JT? er alt med han at han liker å kysse meg? Sorry for at vi er forelska, for guds skyld, vi kan la være. Kanskje vi skal slå opp, i alle fall til vi er ferdige her, så slipper dere å se oss. Og ofte hørt: HOLD KJÆFT...Vel, det er sant. Må jo nevne at jeg beundrer hans evne til å si det jeg selv tenker, for når han sier det så fortjener folk det og. Det går ann å oppføre seg etter sin egen alder.

I går så kom vi da på bussen, fikk utdelt avisa, prøvde for engangs skyld å fortelle hva vi virkelig mener, på en voksen og saklig måte. Vi blir ledd av som takk. Kan hende jeg tar akkurat det for alvorlig, men jeg er lei nå. Dritt har samlet seg opp og jeg er bare sliten av det.

Fikk Green Day's nye album i går, så vi hørte på det på bussen, det var jo kos. Er veeldig fornøyd så langt, særlig fordi min gode venn, nei, unnskyld: Den sløveste nerden i hele klassen, stadig får navnet sitt nevnt flere ganger på plata.

Kosa oss i byen på tivoli, fikk litt blåmerker, men it's all good fun. Var også på undertøysshopping, og det er alltid gøy^^ Var på peppes, men der satt vi jo selvfølgelig i gjengene våre. Ikke det at jeg ikke hadde det koselig med min gjeng, men noen hvisket meg i øre og fortalte at russetia handlet om samhold. Turen hjem var fylt med erotiske blader, som jeg ikke har noen ærfaring med fra før, jeg konkluderte fort med at alt av sånne blader er like! Menmen, vi fikk jo tida til å gå.
Da vi kom til Maiken for å spise, så koset vi(min gjeng) oss med fotball/volleyball og trampoline. Videre dro vi til hotellet der jeg og min kjære monica laget litt show, før hele greia døde, og vi gledet oss til at klokka skulle bli to. Da den ble det, så kjørte vi rundt i buss for å vekke lærere, vi så tre elger å Kjell var blid som en sol:)
Vi frøs mye, og det ble litt fram og tilbake, som endte med at vi bare dro hjem.. Ikke før noen klarte å provosere meg med å forsvare avisa da^^ Var godt å komme hjem til hybelen å legge meg under en varm dyne. Var sliten og trist, mest fordi jeg følte at vi hadde gått glipp av mye morro, morro vi kunne hatt om ikke en dro hit å en dro dit, for ikke å snakke om at vi ikke blir inkludert. Skulle trengt mye alkohol ellers for å holde humøret oppe.

Møtte opp 17 mai, hadde det kjempe gøy i toget, til og med da en unge klaska flagg"stanga" si i hode på meg. En viss russ måtte jo ødelegge alt ved å be oss om å komme oss av veien fordi vi gikk en halv meter framfor dem, da vi så klart skulle gått på siden av dem. Gud, det var da mye å bli sint for.
Dagens deilige nyhet var at de fleste avisene var blitt ødelagt, så danset vi i glede...Helt til vi hørte at vi kanskje kunne selge den i butikkenen senere. Woohoo, vil så veldig gjerne at den skal selges til folk. Tenk at folk skal se den møkka (vil understreke at artiklene var greie, dette er ikke et angrep på de som gjorde den jobben)men seriøst, jeg vet om flere som ikke vil bli forbundet av den i det hele tatt. Ta oss heller ut av avisa da!

Det som egentlig plager meg er at vi kan jo ha det koselig når vi vil, så hvorfor blir det sånn? det er ingen vet noe om hva som skjer hvor, eller når. Bedre organisering hadde fått oss "outsidere" til å føle oss mer inkludert. Å fortelle oss at om fem minutter skjer noe på reipå, for det er faktisk ikke bare bare for oss å komme oss dit.

Whatever, skal slutte å sutre i bloggen nå. Har fått nok av dette nå, skal bare drite i det, å heller begynne å si hva jeg faktisk mener, om det så ender i mer krangling...

Så fra nå av: EN HAPPY BLOGG! Kanskje jeg skal ha en daglig nedtelling til skoleåret er over??;P

5 comments:

Brita said...

Tell ned, det gjør meg glad! :D

Shorty said...

23 dager igjen :D

Ellen Marite said...

Ser ikke at dere "outsidere" som du kaller dere har tatt særlig initiativ til ting heller da, Kristin:p Dere kunne vært med på å lage russeavisen heller, da hadde dere fått mer oversikt og kunne vært med å tatt avgjørelser ang. hva som ble sagt om folk :) Og ang. nevnte avis; Det er meningen at det skal være frekt. Jeg er nå kjent som klassens skulker. Det med deg og JT, folk utenfra, som f.eks. foreldre etc vet ikke hva det er snakk om (klassens pornstar osv). Det er meningen at folk skal bli "uthengt", og du må ikke ta det personlig. til eksempel, Elise sin storesøster var sammen med en fyr.. Under "livrett" stod en annen gutt enn kjæresten hennes sitt navn.. DET er kjipern, det:p Du kan jo trøste deg med det som står om meg, til eksempel, er klart og tydelig og jeg kommer til å få SMEKK for det! "forsvinneren, ofte sett: "ikke i timene hvert fall..", klassens skulker etc".. ALLE har fått slengt frekke ting etter seg. Det er ikke bare dere.

Hizz10n said...

Nei, men når du velger å skulke slik, så er det en mulighet for at mora di finner ut av det. Det er ditt valg.

Var ikke så veldig frivillig til det som skjedde med JT og meg, og har ikke lyst til å bli husket for det. Det ER en forskjell der, en relativt stor en...

v said...

Vi har nå alle våre valg. Og jeg skjønner ikke helt det med at "vi blir husket som det og det.." Jeg kommer da ikke til å huske Monica som "nettgeek" eller hva det var du kalte det, og jeg kommer ikke til å huske deg og JT bare for det som skjedde...

Jeg bare reagerer på at du framstiller deg og dine nærmeste i klassen som offer - dere er da ikke verre stilt enn noen av oss andre..?